Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jack Tretton του PlayStation μπαίνει ξανά στην αγορά του gaming με εταιρεία 225 εκ. δολαρίων

*
Ο Jack Tretton ήταν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα chief executive officer της Sony Computer Entertainment America και πλέον επιστρέφει στην αγορά του gaming με μια νέα εταιρεία. Ο Tretton ηγείται πλέον ενός επενδυτικού σχήματος ειδικού σκοπού με στόχο να εξαγοράσει κάποια εταιρεία στη βιομηχανία των videogames που ο ίδιος γνωρίζει αρκετά καλά, μιας και ξεκίνησε την καριέρα του στη Sony το 1995. Η PowerUp Acquisition Corp. έχει ακόμη στο management team τον Bruce Hack (πρώην CEO της Vivengi Games και αντιπρόεδρο της Activsion Blizzard την περίοδο 2008-2009). Μένει να δούμε που θα στρέψει τα βλέμματά της η εταιρεία, μιας και είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι για ένα τέτοιο επενδυτικό deal αυτή τη στιγμή και με την αγορά να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*