Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jim Ryan επιβεβαιώνει πως το PS5 θα είναι συμβατό μόνο με το PS4

*
Λίγο μετά την ολοκλήρωση του PlayStation 5 Showcase, ο Jim Ryan, CEO της Sony Interactive Entertainment, απάντησε στο καυτό ερώτημα της συμβατότητας της νέας κονσόλας με παιχνίδια παλαιότερων συστημάτων, όπως το PlayStation 4 και PlayStation 3.

"Οι ομάδες αναπτυξης επικεντρώθηκαν στο PS5. Εν τω μεταξύ υπάρχουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια παίκτες στο PS4. Πιστεύαμε ότι θα ήθελαν να μπορούν να ασχοληθούν με τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει και στο PS5, οπότε αναπτύξαμε τη συμβατότητα ανάμεσα στα δύο συστήματα. Παράλληλα ρίξαμε το βάρος στο να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατό περισσότερο τα χαρακτηριστικά του SSD και του DualSense controller. Οπότε δεν είχαμε το χρόνο να ασχοληθούμε με τέτοιες συμβατότητες", ήταν πάνω κάτω τα λόγια του Ryan, ο οποίος στην τελευταία του πρόταση αναφέρεται στο backwards compatibility του PS5 με τα PS3, PS2 και PS1.


Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον βρεθεί ο απαραίτητος χρόνος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*