Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O John Romero επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του Sigil 2

*
O John Romero συνεχίζει να είναι απασχολημένος με το Doom και ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τη συνέχεια του ανεπίσημου επεισοδίου, Sigil. Το Sigil λανσαρίστηκε το 2018 με σκοπό να τιμηθεί η 25η επέτειος του Doom. Είναι το ανεπίσημο πέμπτο επεισόδιο της original ιστορίας και τα γεγονότα ξεκινάνε μετά το Thy Flesh Consumed του Ultimate Doom. Περιλαμβάνει 18 επίπεδα, εννέα single-player και εννέα death match.

Τώρα ο Romero επιβεβαίωσε ότι δουλεύει στη συνέχεια του Sigil που θα βασίζεται στο Doom 2. Το Sigil 2 θα προσφέρει στους παίκτες πολλά νέα επίπεδα και θα είναι κάτι σαν την έκδοση του Doom 2 της προηγούμενης εμπειρίας που πρόσφερε ο Romero. Προς το παρόν ο δημιουργός δεν μπορεί να ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας. Τέλος, ολοκληρώνοντας το Sigil 2 ο Romero θα στρέψει το ενδιαφέρον του σε ένα ακόμα κλασσικό IP της id Software και πολλοί είκάζουν πως θα δημιουργήσει νέους χάρτες για το Quake.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*