Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Katsuhiro Harada μιλάει για την διακοπή παραγωγής του Tekken X Street Fighter

*
Το Tekken X Street Fighter φαίνεται πως μπήκε «στον πάγο» και η ανάπτυξή του σταμάτησε όταν βρέθηκε στο 30%, όπως αποκάλυψε ο Katsuhiro Harada σε πρόσφατο podcast του. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο νέο επεισόδιο του Harada’s Bar που ανεβάζει στο YouTube, ο Harada αναφέρθηκε στο project που ξεκίνησε ιδιαίτερα φιλόδοξα τον Ιούλιο του 2010 για τα Xbox 360 και PS3, αλλά δεν βγήκε ποτέ στην αγορά. Ήταν ένα παιχνίδι συνεργασίας μεταξύ Namco και Capcom και θα έφερνε στο κλασικό τρισδιάστατο στιλ σε χαρακτήρες και των δύο franchises. «Θελήσαμε να δείξουμε τη δουλειά που είχαμε κάνει μέχρι τότε, αλλά το project σταμάτησε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Harada, ενώ δήλωσε ακόμη πως ο κόσμος περίμενε τότε το Street Fighter V και το Tekken 7, οπότε δεν ήθελαν να τραβήξουν και την προσοχή του για κάτι ξεχωριστό. Πάντως, στο πλαίσιο της εξομολόγησης αυτής δεν είπε πως ακυρώθηκε εντελώς το project, αλλά πως έχει μπει «στον πάγο».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*