Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Keanu Reeves επισκέπτεται τον Hideo Kojima και το internet παραληρεί

*
Ο Keanu Reeves έχει μπει για τα καλά και στην gaming ζωή μας και μια επίσκεψη στην Kojima Productions και στον Hideo Kojima έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο. Ο γνωστός Ιάπωνας δημιουργός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος τον τίμησε με την παρουσία τους στα γραφεία της Kojima Productions. O Keanu Reeves θα παίξει τον ρόλο του Johny Silverhand στο Cyberpunk 2077 της CD Projekt RED, ενώ είναι γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες ότι στις λεπτομέρειες έχασε και μια θέση στο Death Stranding.

Το Death Stranding έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 8 Νοεμβρίου του 2019, αποκλειστικά για το PS4. Δείτε τις φωτογραφίες στο παρακάτω post.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*