Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Nomad σπέρνει τον πανικό στο launch trailer του Crysis Remastered

Το Crysis Remastered κυκλοφορεί πλέον για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch και με την ευκαιρία η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσίότητα το σχετικό launch trailer. Σε αυτό, ο κεντρικός χαρακτήρας, ο Nomad, σπέρνει το χάος από όπου και αν περνάει, είτε πρόκειται για μικρά χωριά, είτε για στρατιωτικές βάσεις. Για να το καταφέρει χρησιμοποιεί το εμβληματικό nano-suit, που του επιτρέπει να αλλάζει συνεχώς από maximum armor σε cloak, προκειμένου να διαλύει τις ορδές των στρατιωτών της Β. Κορέας.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει αν έχετε ήδη ξεκινήσει να ασχολείστε με το Crysis Remastered, έχουν βελτιωθεί όλες οι παράμετροι του original παιχνιδιού, από τα textures έως και τα εφέ φωτισμού. Το trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια έχει καταγραφεί σε PC, όπου η απόδοση του παιχνιδιού βρίσκεται στο μέγιστο επίπεδο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*