Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Peter Moore αφήνει την ΕΑ για την Liverpool

*
O Peter Moore, πρώην πρόεδρος της EA sports και νυν chief competition officer της Electronic Arts ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τη βιομηχανία των videogames για να αφιερώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα, την Liverpool. Ο 61χρονος Moore θα αναλάβει νέο ρόλο στην δημοφιλή αγγλική ομάδα από το καλοκαίρι, αφήνοντας πίσω του την ΕΑ και μια πορεία σχεδόν 10 χρόνων στην πασίγνωστη εκδοτική εταιρεία. Η αγάπη του για την Liverpool ήταν τέτοια που όσο ήταν πρόεδρος της ΕΑ είχε ένα δωμάτιο συναντήσεων (στα γραφεία της EA στα Redwood Shores) βαμμένο στα κόκκινα και του είχε δώσει την ονομασία Anfield (το όνομα του γηπέδου της Liverpool). O Andrew Wilson, ο chief executive που πήρε τη θέση του Peter Moore στην EA Sports, έκανε δήλωση σχετικά με την εξέλιξη, συγχαίροντάς τον και ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στην ΕΑ τα τελευταία χρόνια.



O Peter Moore έχει μακρά πορεία στην βιομηχανία των games, αφού έχει περάσει από την SEGA of America αλλά και τον τομέα Xbox της Microsoft. Πλέον, θα τον βλέπουμε στα γήπεδα της Premier League! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*