Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Phil Spencer ρίχνει φως στη συμφωνία ανάμεσα σε Microsoft και Sony

*
Σε συνέντευξή του ο Phil Spencer αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην πρόσφατη συμφωνία ανάμεσα στη Microsoft και τη Sony. "Πρόκειται για την αρχή του διαλόγου. Sony και Azure κοιτάζουν προς το μέλλον του cloud gaming. Κοιτάμε τι χρειάζεται για να έχουμε μια πλατφόρμα gaming. Υπάρχουν μόνο δύο εταιρείες στον κόσμο που διαθέτουν cloud το οποίο μπορεί να καλύψει τους παίκτες οπουδήποτε. Πρόκειται για εμάς και την Amazon. Η Google τώρα δημιουργεί το δικό της cloud", δήλωσε ο Spencer.

"Όταν είσαι μια ακόμα εταιρεία που ασχολείται με το gaming και ψάχνεσαι με ποιους μπορείς να συνεργαστείς, μπορείς είτε να ξοδέψεις δεκάδες δισεκατομμύρια δολλάρια για να φτάσεις στο επίπεδο των άλλων ή να καθορίσεις ποιοι είναι οι συνεργάτες σου. Εμείς έχουμε το Microsoft Game Stack. Το ανακοινώσαμε στη GDC: είναι το DirectX, το Windows Studio, το Azure. Ακόμα και ο Phil Harrison όταν ανακοίνωνε επι σκηνής το Stadia παρουσίαζε το Havok, παρουσίαζε το Digital Studio, έδειχνε πράγματα που εμείς δημιουργήσαμε. Βλέπουμε τη δύναμη που αποκτάμε όσο μεγαλώνει η πλατφόρμα μας και το να έχουμε συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας gaming μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη", συμπλήρωσε ο Spencer.




"Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των gamers έχει τριπλασιαστεί. Πρόκειται για μια αγορά με έσοδα $150 δισ. ετησίως και ο ρυθμός ανάπτυξής της είναι διψήφιο νούμερο. Ο ρόλος που διαδραματίζουν οι άλλες εταιρείς του χώρου είναι επίσης σημαντικός. Είμαστε ένας μεγάλος publisher και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μαζί τους. Οπότε, αντί να τους μπλοκάρουμε και να μειώνουμε την επιρροή τους στην ανάπτυξη του gaming, προτιμούμε να βρίσκουμε τρόπους συνεργασίας ώστε να βοηθάμε στην ανάπτυξη της βιομηχανίας", είπε κλείνοντας το αφεντικό του Xbox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*