Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O SSD του PlayStation 5 δεν θα φέρει δραματικές αλλαγές σε παιχνίδια open world

*
Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του PlayStation 5 είναι ο σκληρός δίσκος SSD, άλλα αυτός δεν θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα παιχνίδια Open World, τουλάχιστον από μόνος του.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση στα forum της ResetEra, ο Content Producer του Digital Foundry Alexander Battaglia ανέφερε πως ο σκληρός δίσκος της κονσόλας δεν θα επιφέρει αλλαγές στα παιχνίδια open world, καθώς τα δεδομένα που ανακτώνται από τον SSD είναι στατικά και τα παιχνίδια open world αυξάνουν τις λεπτομέρειες και την ποικιλία μέσω μεθοδευμένων διαδικασιών.


Σε μια άλλη δημοσίευση, ο Alex Battaglia σύγκρινε τις κάρτες γραφικών των PlayStation 5 και Xbox Series X και τόνισε πως αυτή του Xbox είναι "απλά καλύτερη" από αυτή του PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Αφήστε τα specs πια χαλάτε όλη την μαγεία.. (Δεν μιλάω για το enternity προφανώς - στον κόσμο απευθύνομαι και στους αναλυτές)
      Ένα είναι σίγουρο, νέα γενιά για τις κονσόλες, δεν μας νοιάζουν τα specs και ποια είναι καλύτερη σε δύναμη, παιχνίδια φέρτε Εξάλλου η κονσόλα που έχει καλύτερα αποκλειστικά και τιμή θα κερδίσει

*