Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Shawn Layden (πρώην στέλεχος του PlayStation) αμφισβητεί το μοντέλο του Xbox Game Pass

*
Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του PlayStation, Shawn Layden, έκανε δηλώσεις σχετικά με το Xbox Game Pass, αναφέροντας πως δεν θεωρεί το μοντέλο του βιώσιμο, αλλά και ικανό να μεγαλώσει την αγορά των κονσολών. Μιλώντας στο GamesIndustry, ο Layden τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολο να λανσάρεις ένα παιχνίδι των 120 εκ. δολαρίων σε μια υπηρεσία που χρεώνει 9,99 δολάρια το μήνα. Χρειάζεται να έχεις 500 εκ. συνδρομητές για να αρχίσεις να βγάζεις κέρδος από την επένδυση αυτή. Αυτός είναι λόγος που χρειάζεται τώρα να προσπαθήσεις να μεγαλώσεις αυτή τη βάση. Αλλά και πάλι, και 250 εκ. κονσόλες να βρίσκονται εκεί έξω, δεν θα αποκτήσεις δισ. συνδρομητές. Πως θα βγει η εξίσωση; Κανείς δεν το έχει ανακαλύψει ακόμη». Ο Shawn Layden πέρασε από αρκετές θέσεις στο PlayStation, όπως το ρόλο του αντιπροέδρου στην Sony Computer Entertainment Europe και αυτόν του προέδρου της SCE Japan πριν αποχωρήσει από την εταιρεία ως επικεφαλής των SCE Worldwide Studios το 2019. Στην παρούσα φάση βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της Streamline Media Group. Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξή του εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*