Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Shawn Layden εξηγεί την απουσία της Sony από την E3 2019

*
Το τελευταίο διάστημα η Sony δεν έχει αποκαλύψει κάτι το ιδιαίτερο σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια. Η κυριότερη είδηση τους τελευταίους μήνες ήταν η απουσία της εταιρείας από την Ε3 2019 και τώρα ο Shawn Layden, εξηγεί για μια ακόμα φορά τους λόγους, σε συνέντευξη που έδωσε στο CNET. Ο Layden λοιπόν εξήγησε ότι η Ε3 ήταν ένα εμπορικό show, όπου έμποροι και δημοσιογράφοι έσπευδαν με σκοπό να μάθουν για τους επερχόμενους τίτλους. Πλεον η Sony έχει το δικό της εμπορικό show το Destination PlayStation, μέσω του οποίου παρέχεται ενημέρωση σχετικά με τα πλάνα της εταιρείας. Όσο για τον Τύπο, το internet έχει μειώσει την ανάγκη για ρεπορτάζ από την Ε3. Με άλλα λόγια το show δεν έχει πλέον την απαραίτητη εμπορική δραστηριότητα. Ο κόσμος άλλαξε, όμως δε συνέβη το ίδιο και με την Ε3. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τον Layden, η Sony δεν θέλει να δημιουργεί προσδοκίες, όταν ασχολείται με όλο και λιγότερους υψηλής ποιότητας τίτλους. Η επιλογή για λιγότερα παιχνίδια- μεγαλύτερα παιχνίδια- σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, μας έφερε σε σημείο που τον Ιούνιο του 2019 δεν θα έχουμε να πούμε κάτι νέο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Εμ φυσικά, αφού η Microsoft κοιμάται όρθια. Το ps4 φτάνει στο τέλος του και έτσι δεν χρειάζεται άλλη προώθηση. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι θα βγουν άλλα αποκλειστικά για το ps4.

*