Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Shroud ακολουθεί τον Ninja στο Mixer

*
Φαίνεται πως το Mixer αποκτά έναν ακόμη streamer-star, αφού μετά την μεταγραφή του Ninja, έγινε γνωστό πως στην πλατφόρμα της Microsoft εντάσσεται πλέον και ο Michael “Shroud” Grzesiek. Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη μέσα από ένα αστείο video, όπου και αποκαλύπτει το νέο του «σπίτι». Πλέον φαίνεται πως οι μεγάλοι streamers αρχίζουν να καλοβλέπουν τις συνεργασίες με την Microsoft και ίσως οι μεταγραφικές κινήσεις της αμερικανικής εταιρείας να μην έχουν τελειώσει ακόμη. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Shroud είναι πρώην επαγγελματίας παίκτης του Counter-Strike: Global Offensive και κάνει streams διάφορα games, όπως Rainbow Six Siege, Apex Legends και Minecraft, φτάνοντας τους 6.5 εκ. followers στο Twitch.




Το κανάλι του στο Mixer έχει ήδη πάνω από 310 χιλιάδες followers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*