Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Tam Tam προστίθεται στο ροστερ του Samurai Shodown (trailer)

*
Ο χαρακτήρας του Samurai Shodown με το νούμερο 11 είναι ο Tam Tam και παρακάτω θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε σε δράση. Πρόκειται για ένα πολεμιστή με καταγωγή από ένα χωριό της Νοτίου Αμερικής που ονομάζεται Green Hell.

Έχει ευγενική καρδιά, ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια του και απολαμβάνει να περνάει το χρόνο του με τη μικρή του αδερφή. Όταν όμως ο κίνδυνος χτυπάει την πόρτα του, ο Tam Tam φοράει την ιερή του μάσκα και εξοπλίζεται με το Henge Hange Zange blade. Όταν το χωριό του απειλείται, μετατρέπεται σε ήρωα και πολεμιστή.


Σας θυμίζουμε οτι το Samurai Shodown θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου για PlayStation 4 και Xbox. Οι εκδόσεις για Nintendo Switch και PC θα κυκλοφορήσουν το τελευταίο τρίμηνο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*