Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O director του Witcher 3 εκτός CD Projekt RED μετά και τις κατηγορίες για εργασιακό bullying

*
Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στη CD Projekt RED, αφού ο Konrad Tomaszkiewicz, director του The Witcher 3, αποχώρησε από τη θέση του μετά από κατηγορίες για εργασιακό bullying. Κάτι τέτοιο αποκαλύπτεται σε ρεπορτάζ του Bloomberg, αναφέροντας πως ο ίδιος ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως η εσωτερική διερεύνηση που έγινε δεν τον έκρινε ένοχο. Ωστόσο, αποχωρεί καθώς δήλωσε πως «προκαλεί άγχος, στρες και δυσφορία» στους συνεργάτες του, ενώ δεν ξέχασε να απολογηθεί και για το κακό κλίμα που έφερε στο εσωτερικό της εταιρείας. Ο Tomaszkiewicz ξεκίνησε την καριέρα του στην CD Projekt RED το 2004 ως junior tester στο The Witcher και ανέβηκε θέσεις γρήγορα. Το 2019 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στον τομέα game development, ενώ ήταν ο δεύτερος game director και επικεφαλής παραγωγής για το Cyberpunk 2077. Μάλιστα, η εταιρεία τον εμπιστευόταν σε τέτοιο βαθμό που εκτιμούσε πως θα αναλάμβανε σημαντικό ρόλο και στο επόμενο Witcher videogame.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*