Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δημιουργός του Stardew Valley δουλεύει σε νέο project στον ίδιο κόσμο

*
Ο Eric Barone σχεδιάζει νέο παιχνίδι στον ίδιο κόσμο με το Stardew Valley και ο δημιουργός μίλησε επίσημα για το θέμα. Ο ίδιος απάντησε σε χρήστη σχετικά με το αν ετοιμάζει κάτι στον ίδιο κόσμο με την επιτυχία του 2016 και σημείωσε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν μέσω αρκετών νέων projects, με ένα από αυτά να λαμβάνει χώρα σε αυτόν τον κόσμο. «Δεν θα είναι ωστόσο farming game και ο κόσμος του δεν έχει οριστικοποιηθεί ως προς την ταυτότητα, αλλά θα δένεται άρρηκτα με το Stardew Valley», σημείωσε χαρακτηριστικά και τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί πως δεν πάμε για ένα sequel αυτή τη στιγμή.



Πάντως, επανήλθε μετά από ώρα και ανέφερε πως η δουλειά του πάνω σε αυτό το project είναι ακόμη σε αρχικά στάδια και πως απέχουμε αρκετά από την κυκλοφορία. Αναμένουμε με αγωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*