Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O επικεφαλής της Blizzard παρότρυνε τους fans να μείνουν συντονισμένοι για νέα από Warcraft, Overwatch και Diablo

*
Πριν λίγες μέρες η Blizzard ανακοίνωσε πως πρόκειται να εργαστεί πάνω σε έναν νέο ΑΑΑ τίτλο επιβίωσης ο οποίος θα προορίζεται για PC και κονσόλες. Μετά από σχόλιο χρήστη του Twitter ο οποίος τόνισε πως πρέπει να αφιερώνουν περισσότερους πόρους στα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια της, ο Ybarra δήλωσε πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με την ανάπτυξη του Warcraft και του Overwatch. Συγκεκριμένα ανέφερε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν ενημερώσεις σχετικά με τα προαναφερθέντα παιχνίδια, ενώ θα ακολουθήσουν νέα και για το Diablo.

H Blizzard δήλωσε πως εργάζεται σε περισσότερα projects από κάθε άλλη φορά, στα οποία συγκαταλέγονται το Overwatch 2 και το Diablo 4, τα οποία δέχθηκαν καθυστέρηση τουλάχιστον μέχρι το 2023.


Για World of Warcraft κυκλοφορεί νέο expansion κάθε δύο χρόνια από την κυκλοφορία του το 2004 με το νεότερο να είναι το Shadowlands.

Τέλος ήταν προγραμματισμένη η διοργάνωση και ένός υβριδικού event με την μορφή της BlizzConline toy 2021, αλλά ακυρώθηκε μετά τις αποκαλύψεις που σχετίζονταν με σεξουαλικές διακρίσεις και παρενοχλήσεις οι οποίες αμαύρωσαν τη φήμη της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*