Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O νέος Xbox browser θα μπορεί να "τρέξει" GeForce Now και παιχνίδια από Steam και Epic Games Store (video)

Οι κάτοχοι κονσόλας Xbox είναι πιθανό να έχουν σύντομα τη δυνατότητα να κάνουν stream παιχνίδια του GeForce Now. Σύμφωνα με αναφορές του YouTuber Joe Chip, η νέα έκδοση του Edge web browser για τα Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One, η οποία βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, θα χρησιμοποιεί το Chromium engine. Αυτό θα επιτρέπει στο browser να υποστηρίζει πλατφόρμες streaming όπως το GeForce Now της Nvidia, αλλά και web apps όπως το Discord. Το GeForce Now επιτρέπει το streaming games από PC, όπως τίτλους από το Steam ή το Epic Game Store, κάτι που θα μπορούσε να κάνει το console exclusive (PlayStation 4) Death Stranding να παίζει σε κονσόλα Xbox.

Η ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Edge ανακοινώθηκε πρόσφατα, δίχως παρόλα αυτά να ξέρουμε ακόμα το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμη, όμως γνωρίζουμε πως οι χρήστες Xbox θα μπορούν να κάνουν stream τίτλους από τη συλλογή του Stadia της Google. Το Edge browser διατέθηκε πρώτη φορά στο Xbox One το 2015.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*