Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O πρώην director της Lionhead στη Sony London

*
O director της Lionhead (της ομάδας που ανέπτυξε τα παιχνίδια της σειράς Fable), Stuart Whyte, μετά το κλείσιμο του studio από την Microsoft αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τη Sony και πιο συγκεκριμένη με αυτή του Λονδίνου (SIE London Studio). O βετεράνος της βιομηχανίας του gaming ανέλαβε μια θέση που δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτόν και έτσι από την ερχόμενη Δευτέρα θα εκτελεί χρέη διευθυντή ανάπτυξης παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στην 25ετή καριέρα του ο Whyte εργάσθηκε σε σημαντικές θέσεις διαφόρων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Supermassive Games, Microprose, Bullfrog και Wildebeetle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Οπότε η SONY αποκτά ένα ακόμη διαμάντι (κεφάλαιο/asset) στη φαρέτρα της.
      Οπότε, όπως φαίνεται οι πιθανότητες είναι υπέρ της SONY. Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τον νέο υπάλληλο της SONY αλλά και για την ίδια τη SONY.

*