Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O συνθέτης Shoji Meguro εγκαταλείπει την Atlus

*
Η Atlus ανακοίνωσε πως ο Shoji Meguro, έφυγε οριστικά από την «μουσική» ομάδα της, για να εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Η Atlus θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Meguro σε νέους τίτλους και φυσικά θα τον στηρίξει στις μελλοντικές του προσπάθειες.


Ο Shoji Meguro έγινε ενεργό μέλος της Atlus το 1995 και έχει συνθέσει αμέτρητα soundtracks για τους τίτλους της. Μερικά πασίγνωστα παιχνίδια στα οποία χάρισε τις μελωδίες του, είναι οι σειρές Shin Megami Tensei και Persona.

Η Kodansha Game Creators Lab, ένας οργανισμός που υποστηρίζει indie developers επίσης ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τον Meguro στην δημιουργία ενός νέου indie παιχνιδιού. Ο συγκεκριμένος τίτλος θα ανακοινωθεί στις 6 Νοεμβρίου κατά το INDIE Live Expo 2021 Winter.

Ο Meguro, με το ψευδώνυμο “Megarock,” ξεκίνησε να φτιάχνει παιχνίδια χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 4 μέσα στα προηγούμενα 5 χρόνια. Μάλιστα έκανε αίτηση συμμετοχής για το “Game Creators Lab Round 1 Recruitment” τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελευταίο γύρο. Παρόλο που τελικά δεν έγινε μέλος, η Kodansha του παραχώρησε 500,000 yen σαν ειδικό βραβείο.

Σε μήνυμα του, ο Meguro ευχαρίστησε την Atlus για την πολυετή συνεργασία τους και δήλωσε πως θα διατηρήσουν την καλή σχέση τους. Επιπρόσθετα τόνισε πως, αν και θα αφοσιωθεί στην δημιουργία δικών του παιχνιδιών, δεν θα σταματήσει να συνεργάζεται με την Atlus. Τέλος ευχαρίστησε και την Kodansha για την ευκαιρία που του έδωσε να κυνηγήσει αυτή την πρόκληση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*