Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oculus: Σύντομα θα απαιτεί σύνδεση με Facebook η πλατφόρμα VR

*
Η Oculus ανακοίνωσε μέσω Twitter πως οι νέοι παίκτες της πλατφόρμας VR σύντομα θα πρέπει να συνδέονται μέσω λογαριασμού Facebook για να παίξουν παιχνίδια της. Συγκεκριμένα, από τον ερχόμενο Οκτώβριο οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια συσκευή Oculus για πρώτη φορά θα πρέπει να συνθεθεί μέσω ενός λογαριασμού στο Facebook.

Όπως ήταν φυσικό, μετά την ανακοίνωση αυτή υπήρξε ένας καταιγισμός από σχόλια παραπόνων από χρήστες που βρήκαν την εν λόγω είδηση απαράδεκτη. Ως απάντηση η Oculus έκανε μια ακόμα δημοσίευση στο Twitter λέγοντας πως όσοι έχουν ήδη ένα λογαριασμό Oculus θα έχουν δύο χρόνια περιθώριο να τον ενώσουν με ένα λογαριασμό Facebook. Μετά το πέρας των δύο αυτών χρόνων η Oculus επιβεβαίωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη των συσκευών Oculus την 1η Ιανουαρίου του 2023. Σύμφωνα με τη δημοσίευσή της, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους και μετά από αυτήν την ημερομηνία, όμως θα πρέπει να συνδέονται μέσω Facebook.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*