Η Niantic ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό για το Pokémon Go, κι αυτό δεν είναι άλλο από το Go Battle League, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν μάχες μεταξύ τους online. Η εταιρεία έχει ήδη διαθέσει το Trainer Battles, με το οποίο οι παίκτες προκαλούν σε μάχη άλλους παίκτες που βρίσκονται κοντά τους, ή φίλους τους που βρίσκονται στις λίστες Ultra και Beast Friends.
Ξεκινώντας όμως από τις αρχές του 2020 με το Go Battle League οι μάχες θα μπορούν να γίνονται και διαδικτυακά, με random παίκτες από όλο τον κόσμο. Η Niantic απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερα, καθώς όμως πλησιάζουμε στο κλείσιμο του 2019, σίγουρα έχουμε να μάθουμε αρκετές λεπτομέρειες.

Αποσύρεται κι άλλο κινητό τηλέφωνο από την ελληνική αγορά λόγω ακτινοβολίας
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity