Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overview trailer για το The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο overview trailer για το The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Με βάση το σενάριο, μετά από ένα ναυάγιο, ο Link βρίσκεται σε ένα νησί με πολύχρωμους και μυστηριώδεις κατοίκους.

Προκειμένου να ξεφύγει θα πρέπει να συγκεντρώσει μαγικά όργανα και να ξυπνήσει το Wind Fish. Το Koholint Island έχει δημιουργηθεί από την αρχή και το στυλ του θα γοητεύσει όχι μόνο τους νέους αλλά και τους παλιούς fans. Εννοείται οτι το ταξίδι δεν είναι περίπατος και στο δρόμο σας θα βρεθούν αιμοδιψείς εχθροί εμπνευσμένοι από τον κόσμο του Super Mario, όπως Goombas, Piranha Plants και άλλα παρόμοια πλάσματα.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί. Το The Legend of Zelda: Link’s Awakening θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*