Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch League, Call of Duty League και Heartshone eSports αποκλειστικά στο YouTube

*
Το YouTube προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία με την Activision Blizzard σχετικά με τις μεταδόσεις των επίσημων διοργανώσεων στο χώρο των eSports. Η συμφωνία περιλαμβάνει τα Overwatch, Call of Duty και Hearthstone και έχει ήδη ξεκινήσει με την πρώτη σεζόν του Call of Duty League. Ο CEO του τομέα eSports της Activision Blizzard, Pete Vlastelica, σημείωσε πως και η πρώτη σεζόν με homestands στο Overwatch League θα έρθει στο YouTube και πλέον το Twitch έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα. Το οικονομικό αντίτιμο της συμφωνίας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το Twitch ξόδεψε περί τα 90 εκατομμύρια δολάρια για την αποκλειστική μετάδοση των δύο πρώτων σεζόν του Overwatch League. Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι τι ποσά δαπανήθηκαν από πλευράς Google γι’ αυτό το νέο deal.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*