Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PAX West 2019: H Gearbox ανακοίνωσε επίσημα το Homeworld 3 και το Homeworld Mobile (trailers)

*
H Gearbox ανακοίνωσε στο πλαίσιο του PAX West 2019 το ΣΚ που μας πέρασε το Homeworld 3, αλλά και το Homeworld Mobile και δημοσίευσε και σχετικά trailers. Το αναμενόμενο sequel για τη σειρά παιχνιδιών RTS έρχεται για PC το 2022 και θα ζητήσει την υποστήριξη μέσω της πλατφόρμας Fig. Η σειρά θα παραμείνει πιστή στις τρισδιάστατες μάχες στο διάστημα με μεγάλα διαστημόπλοια. Το πρώτο Homeworld κυκλοφόρησε από την Sierra Entertainment και αναπτύχθηκε από την Relix Entertainment, ενώ το 2013, τα δικαιώματα της σειράς πέρασαν στην Gearbox από την THQ.

H τελευταία κυκλοφορία της σειράς εμφανίστηκε στην αγορά το 2016 και ήταν το Homeworld: Deserts of Kharak. Την ανάπτυξη του Homeworld 3 υπογράφει η Blackbird Interactive.




H πλατφόρμα Fig επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να υποστηρίξουν από τώρα το παιχνίδι με ένα σύστημα επιβραβεύσεων ανάλογα με την…επένδυση.



Πέραν του παραπάνω τίτλου, η Gearbox ανακοίνωσε και το Gearbox Mobile, το οποίο θα έρθει σε smartphones και σύμφωνα με την περιγραφή του στο επίσημο site, επεκτείνει το franchise σε ένα νέο γαλαξία. Δείτε περισσότερα στο σχετικό trailer που δημοσιεύτηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*