Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PES 2021: Διαθέσιμο το patch που περνάει το ελληνικό πρωτάθλημα στο game (links)

Για άλλη μια χρονιά, το ελληνικό patch που περνάει το πρωτάθλημα της Super League στο PES είναι έτοιμο και ήρθε η ώρα του PES 2021. Η ομάδα του WeHellas ετοίμασε για άλλη μια φορά το σχετικό πακέτο διορθώσεων που προσθέτει το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά κάνει και διορθώσεις στα σημαντικότερα ξένα για την έκδοση του PS4. Συγκεκριμένα, το patch περιλαμβάνει:

> Πλήρες Ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague
> Ανανεωμένα Roster και Gameplans στις Ελληνικές ομάδες
> Ρεαλιστικά στατιστικά παικτών βασισμένα στο Football Manager
> Γενικά χαρακτηριστικά εμφάνισης παικτών
> Εμφανίσεις όλων των Ελληνικών ομάδων σε υψηλή ανάλυση
> Σήματα Ελληνικών ομάδων σε υψηλή ανάλυση
> Ονόματα και φωτογραφίες γηπέδων
> Φωτογραφίες στους προπονητές των ομάδων
> Banners χορηγών σε κάθε ομάδα




Ακόμη, περιλαμβάνει βελτιώσεις και αλλαγές στα εξής πρωταθλήματα:
> Bundesliga
> Premier League
> Championship
> Serie A
> Serie B
> LaLiga Santandr
> LaLiga Smartbank
> Brazil Serie A B
> Liga MX
> Copa Libertadores
> Australia Hyundai A-League
> Legends Teams
> National Teams

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το σχετικό link εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Konami

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Konami

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Επιτέλους ηρθε η patchάρα να ευχαριστηθούμε την πρωταθληματάρα μας :p #not

      Ακολουθεί προσωπικό απόφθεγμα μετά απο χρόνια παρακολούθησης του ποδοσφαίρου απο τις "ρομαντικές" εποχές, παράλληλα με την gaming ενασχόληση απο Fifa 96 και ISS PRO μέχρι και το FIFA19...
      ΜΑΚΡΥΑ απο FIFA και PRO , my fellow gamers :D Μιλάμε για την απόλυτη μιζέρια και κακομοιριά.Να παίζεις ξανά και ξανά το ίδιο copy paste 10λεπτο , και να στηρίζεις με Χρήμα και Χρόνο την πχιο βρώμικη βιομηχανία...το σύγχρονο $τοιχηματοποιημένο ποδόσφαιρο...που ξεβρακώθηκε φέτος με τον Covid να μην αγγίζει τα συμβόλαια και τον τζίρο των Α.Ε. ,αφού χρόνια τώρα βγάζουν ισολογισμό απο τις σπονσοραρισμένες θυγατρικές τους στοιχηματικές.Δεν σε "χρειάζονται" οπαδέ/φίλαθλε που νομίζεις οτι είσαι fan μιας ιδέας οταν δηλώνεις οτι υποστηρίζεις μια ομαδούλα.Αν δεν έχεις μετοχές στην ομάδα , μην χάνεις αλλο τον Χρόνο σου...CoVεις :p ΑΜΕΣΑ την ετήσια αφαίμαξη της 300€άρας που πετάς σε CosmoteTv ή Nova και μπορείς να ασχοληθείς με άλλα πιο διαδραστικά hobby.Προτείνω το αγνό single player story driven gaming.Χιλιες φορές να δώσεις ακόμα και την 80€άρα σε μια ομάδα παθιασμένων developers που ΔΟΥΛΕΨΑΝ χρόνια για να σου προσφέρουν μια εμπειρία ζωής , παρά να έχεις μια ψυχαναγκαστική ασχολία για να πλουτίζουν μεταξύ άλλων και αγράμματοι που απλά κλωτσάνε ενα τόπι , βυσματοποιημένοι "αθλητικογράφοι" και μεγαλοκαρχαρίες πρόεδροι που χρωστάνε εκατομμύρια στο δημόσιο .... Ολο το εθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες, οπως έλεγε ο Τζιμάκος ... Αφύπνιση.

*