Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Plus: Προσφορά μηνιαίας συνδρομής με 0,99 ευρώ

*
Το PS Plus ξεκινά για περιορισμένο χρονικό διάστημα προσφορές για να σας φέρει κοντά στην υπηρεσία της. Έτσι μέχρι τις 14 του μήνα μπορείτε να αποκτήσετε ένα μήνα PS Plus με 0,99 ευρώ. Απαραίτητες προϋποθέσεις όμως είναι να μην είστε ενεργή συνδρομή PS Plus και να δηλώσετε στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.



Πέραν αυτού ξεκινά και σειρά προσφορών όπου για όλο το μήνα Μάρτιο, ξοδεύοντας 50 ευρώ στο PS Store εξασφαλίζετε voucher αξίας 10 ευρώ που θα σας σταλεί εντός Απριλίου. Προφανώς μπορείτε να αγοράσετε μαζεμένα τίτλους ή DLC φτάνοντας αυτό το ποσό και όχι μόνο έναν τίτλο, ενώ δικαιούστε μόνο ένα voucher των 10 ευρώ ακόμα και αν ξοδέψετε υπερδιπλάσιο ποσό των 50 ευρώ. Στη συγκεκριμένη προσφορά δεν απαιτείται να είστε συνδρομητής PS Plus. Τέλος ως Deal Of The Week ορίζεται το Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration και μειώνει την τιμή του έως και τις 8 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mitsarasss
    • 1 ευρώ. το κατώτερο που τραβάει η sony όμως από τις πληρωμές είναι 5 ευρώ. Οπότε θα τραβήξουν 5 ευρώ θα σας χρεώσουν το 1 ευρώ και τα υπόλοιπα 4 ευρώ θα μείνουν στο πορτοφόλι σας.

    • Solidarity
    • @mitsarasss πολυ σωστος.Ετσι για να καταλαβαινει ο κοσμος πως κινειται το μαρκετινγκ.Ουσιαστικα θα χρεωθει καποιος 5 ευρω μινιμουμ.Και μη θελοντας να χασει τα 4 ευρω καποιανστιγμη θα αναγκαστει να αγορασει κατι ακομα
      ε θα κανει ακριβως 4€; Κι αλλα χρηματα.Αχ αυτες οι εταιριες,τι καλες που ειναι

    • Scott_Pilgrim
    • Εντάξει παιδιά γενικά έχει προσφορές και για games κάτω από 4 ευρώ οπότε κάπως θα φύγουν και τα υπόλοιπα. Παρόλα αυτά συμφωνώ και είναι και ο λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα αγορά. Πάντως το απόγευμα που μπήκα από PC, ναι μεν υπήρχε σαν επιλογή αλλά δεν μπορούσες να το αγοράσεις.

      @billbig Τhanks!!!

*