Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Store: Εκπτώσεις για NFS, CoD και πολλά indies

*
Είναι η τρίτη εβδομάδα του λεγόμενου “Summer Of Digital” πράγμα που σημαίνει ότι συνεχίζονται και οι προσφορές για indie games και, γενικά, για τίτλους που βγαίνουν μόνο σε ψηφιακά ράφια. Τίτλοι όπως OlliOlli και OlliOlli 2, Transistor και Scram Kitty DX προσφέρονται έκπτωση. Νέες ανεξάρτητες παραγωγές όπως The Fall και The Vanishing Of Ethan Carter προσφέρονται με έκπτωση σε συνδρομητές PS Plus. Και μέσα σε όλα γίνονται εκπτώσεις σε οτιδήποτε φέρει το όνομα Call Of Duty την ώρα που το Need For Speed: Rivals προσφέρεται με μεγάλη έκπτωση ως το Deal Of The Week.



Βρείτε τα πάντα εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Ευτυχώς που δεν μου κάνει εντύπωση κάτι. Λιώνω από τη ζέστη, να μη λιώσω και από τη στενοχώρια που δεν μπορώ να αγοράσω κάτι που θεωρώ εγώ καλό.
      Μακάρι όσοι μπορούν και θέλουν, να εκμεταλλευτούν τις προσφορές όσο γίνεται.

*