Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS4: 67,5 εκατ. κονσόλες στα καταστήματα

*
Η Sony ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2017, το οποίο αφορά την περίοδο μεταξύ 1 Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία απέστειλε στα καταστήματα 4,2 εκατομμύρια κονσόλες (κατά τη διάρκεια του τριμήνου) γεγονός που αυξάνει το σύνολο των μονάδων στα 67,5 εκατομμύρια. Επίσης, αύξηση υπήρξε και στον αριθμό των ενεργών συνδρομών του PS Plus, ενώ γενικά τα έσοδα του τμήματος του PS4 βοήθησαν στο να ανέβουν και τα γενικά έσοδα της εταιρείας. Τέλος, η Sony προβλέπει ότι θα πουλήσει 19 εκατομμύρια PS4 μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2018, όπου και κλείνει το τρέχον οικονομικό έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Όπως φαίνεται η ΣΟΝΥ άμα θέλει μπορεί να κάνε θαύματα. Όμως, το θέμα είναι ότι και ο ανταγωνιστής της η Microsoft έχει σοβαρέψει και το παιχνίδι γίνεται πολύ σκληρό. Η SONY ίσως δεν θα βγει αλώβητη. Την πρωτιά είναι άγνωστο πόσο θα την κρατήσει.
      Θέλω να πιστεύω ότι μπορεί και μακάρι να τα καταφέρει και να ξεπεράσει ξανά τον εαυτό της η SONY.

*