Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS4 Pro, νέα games και αξεσουάρ για το PlayStation στην Ελλάδα

Το PlayStation 4 Pro είναι η μεγάλη κυκλοφορία της Sony για το φετινό Νοέμβριο και η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο κύμα χωρών που θα το υποδεχτούν. Ταυτόχρονα, το PlayStation VR καταγράφει αρκετές μέρες παρουσίας στα ελληνικά καταστήματα, ενώ νέα αξεσουάρ έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους ή έρχονται τις επόμενες μέρες. Το Enternity κατάφερε να διασταυρώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες και σας παρουσιάζει τα προϊόντα του PlayStation που καταφθάνουν το Νοέμβριο στα ράφια των καταστημάτων.

Ξεκινώντας με το PS4 Pro, η κονσόλα θα έρθει στην απλή έκδοση με το ένα χειριστήριο DualShock 4 και το σκληρό δίσκο του 1ΤΒ στην τιμή των €409. Όσον αφορά στο PS4 τα νέα bundles που θα κυκλοφορήσουν είναι τα εξής:

PS4 1TB Slim + Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition
Τιμή: €379
Κυκλοφορία: 4/11
Περιεχόμενο: Το πακέτο περιλαμβάνει την κονσόλα PS4 Slim, το Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition σε Blu-ray και κωδικό για το Call of Duty: Modern Warfare Remastered σε ψηφιακή μορφή.


PS4 1TB Slim + 2ο DualShock 4
Τιμή: €359
Κυκλοφορία: 11/11
Περιεχόμενο: Το νέο PS4 έρχεται με σκληρό δίσκο 1ΤΒ και στο εν λόγω πακέτο θα περιλαμβάνεται και δεύτερο χειριστήριο DualShock 4.


PS4 1TB Slim + Uncharted 4 + Uncharted: The Nathan Drake Collection
Τιμή: €379
Κυκλοφορία: 18/11
Περιεχόμενο: Το νέο PS4 με σκληρό δίσκο 1ΤΒ, το Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη και την τριλογία Uncharted: Η συλλογή του Nathan Drake με τα τρία πρώτα games του franchise.


PS4 1TB + Uncharted 4 + DriveClub + The Last of Us Remastered
Τιμή: €389
Κυκλοφορία: 16/11
Περιεχόμενο: Το νέο PS4 με σκληρό δίσκο 1ΤΒ, το Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη, το DriveClub και το The Last of Us Remastered.


PS4 1TB + Uncharted 4 + DriveClub + Ratchet & Clank
Τιμή: €389
Κυκλοφορία: 16/11
Περιεχόμενο: Το νέο PS4 με σκληρό δίσκο 1ΤΒ, το Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη, το DriveClub και το Ratchet & Clank.


Ταυτόχρονα, στα ελληνικά καταστήματα θα εμφανιστούν τα παιχνίδια της σειράς Uncharted μεμονωμένα στην remastered έκδοσή τους (με ελληνικούς υπότιτλους) και σε τιμή των €19.99 έκαστο.

Όσον αφορά τώρα στα περιφερειακά, ήδη πωλείται στα καταστήματα η νέα PlayStation Camera (PlayStation Camera V2) στην τιμή των €59, καθώς και το νέο DualShock 4 (με την επανασχεδιασμένη επιφάνεια αφής που αποκαλύπτει τη light bar) στην τιμή των €59.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ καλά νέα. Σκάω δεν έχω τη δυνατότητα να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αχ αυτή η ανεργία!!! Πάντως που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός (έτσι πιστεύω...)...
      Τέλος πάντων, ο κόσμος που μπορεί επιβάλλεται να εκμεταλλευτεί τέτοιες ευκαιρίες.
      Πάντως γενικά τα πακέτα σε κονσόλες το τελευταίο καιρό, οφείλω να ομολογήσω, είναι αρκετά δελεαστικά.

    • VonL
    • Τα αρμέγει μια χαρά τα Uncharted η Sony...Είχε φτάσει το πακέτο στα 40Ευρώ και τώρα σου τα βγάζει και ξεχωριστά στα 20 ευρώ το ένα!!!! Καταραμένη MS τι τέρας δημιούργησες με τα τερτίπια σου....

    • Shepard
    • Το γλυκοκοιτάζω αλλά θέλει και την κατάλληλη τηλεόραση.
      Θα περιμένω λιγάκι να το δω σε έναν φίλο κι αν με πείσει, θα πέσει χρήμα με την σέσουλα!

*