Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS4 Pro: Πάνω από 500 χιλιάδες οι πωλήσεις στην Ιαπωνία

*
Mε τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Media Create, η οικογένεια του PS4 έχει επιτύχει μερικά ενδιαφέροντα ορόσημα στην Ιαπωνία. Πρώτα απ’ όλα, το PS4 Pro πέρασε τελικά τις 500 χιλιάδες πωληθέντες κονσόλες για την ιαπωνική αγορά και συγκεκριμένα έφτασε τις 511.255 μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, στις 17 Δεκεμβρίου. Το ορόσημο του μισού εκατομμυρίου επετεύχθη σε διάστημα 13 μηνών και κάτι από την ημερομηνία της κυκλοφορίας του στις 10 Νοεμβρίου του 2016. Η ζήτηση για την αναβαθμισμένη κονσόλα της εταιρείας δεν ήταν εξαιρετική στη χώρα, καθώς μόνο το 8,85% του συνολικού αριθμού των πωληθέντων μονάδων του PS4 αντιστοιχούν σε αυτή.



Επίσης, ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι το PS4 ξεπέρασε τις πωλήσεις του PS Vita. H οικιακή κονσόλα της εταιρείας (συμπεριλαμβανομένων και των PS4 Pro) έχει πουλήσει συνολικά 5,775,515 μονάδες, σε σχέση με το PS Vita που είναι στις 5.765.869. Οι πωλήσεις της φορητής κονσόλας ήταν αρκετές χαμηλές τους τελευταίους μήνες, δεδομένου μάλιστα ότι έχει εγκαταλειφθεί ουσιαστικά από την ίδια την Sony, η οποία έχει επικεντρωθεί -πλέον- αποκλειστικά στο PS4. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*