Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Όχι backwards compatible με όλα τα PS4 games στο launch

*
Ο Mark Cerny μίλησε σχετικά με το backwards compatibility του PS5 και τόνισε τι θα ισχύει για τα PS4 games. Συγκεκριμένα, ο αρχιτέκτονας του νέου συστήματος σημείωσε πως μέχρι στιγμής η Sony έχει δοκιμάσει τα 100 PS4 games που έχουν παίξει οι gamers και τα περισσότερα από αυτά θα είναι συμβατά στο PS5 από την πρώτη ημέρα. Ωστόσο, σημείωσε πως κάθε περίπτωση θα εξετάζεται ξεχωριστά και πως θα πρέπει να γίνεται σχετική προεργασία για να μπαίνει ένας τίτλος στη λίστα των συμβατών με το νέο σύστημα. Και ο λόγος είναι πως -σύμφωνα με την ίδια τη Sony- η συχνότητα της GPU είναι υπερβολικά υψηλή για κάποια games. Προς το παρόν αυτή είναι η πληροφορία που έχουμε και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το σημαντικό αυτό θέμα στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*