Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Δεν θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων λόγω κορονοϊού

*
Update: Όπως ανακοίνώθηκε πριν λίγο, σε όλες τις χώρες, η διανομή του PlayStation 5 θα πραγματοποιηθεί μέσω των online υπηρεσιών των καταστημάτων.

Αρχική δημοσίευση
H Sony ανακοίνωσε πως, λόγω της πανδημιας του κορονοϊού, το PlayStation 5 δεν θα πωλείται σε καταστήματα της Ιαπωνίας.


Σχετική ανακοίνωση στο ιαπωνικό PlayStation Blog αναφέρει ότι η εξάπλωση του κορονοϊού παραμένει μείζον θέμα και γι' αυτό το λόγο, με σκοπό την προστασία των καταναλωτών, των εμπόρων και του προσωπικού, δεν σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε events, ούτε να πουλήσουμε το PS5 σε καταστήματα, όταν η κονσόλα λανσαριστεί.

Το PS5 αναμένεται στην Ιαπωνία στις 12 Νοεμβρίου 2020 και στη χώρα μας ακριβώς μια εβδομάδα μετά. Μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για lockdown, για την ώρα, κανείς δεν γνωρίζει τι θα ισχύεσει για το λανσάρισμα των νέων συστημάτων στην Ελλάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*