Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Αγγελία της Sony αναφέρει πως το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

*
Ενημέρωση: Η Sony τοποθετήθηκε δημόσια μέσω του Famitsu και διέψευσε την ημερομηνία κυκλοφορίας που αναφέρεται στην αγγελία.

Μπορεί ακόμη να μην γνωρίζουμε επίσημα το πότε θα κυκλοφορήσει το PS5, ωστόσο αγγελία της Sony Interactive Entertainment ρίχνει λάδι στη φωτιά της φημολογίας. Συγκεκριμένα λοιπόν, όπως σημειώνεται στο κείμενό της για την αναζήτηση συνεργατών, «το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020», μαζί με κάποιες άλλες λεπτομέρειες για την εν λόγω θέση εργασίας. Μέχρι στιγμής η Sony δεν έχει μιλήσει επίσημα για το θέμα και το μόνο που ξέρουμε είναι πως η κονσόλα αναμένεται στην εορταστική περίοδο του 2020 (που περιλαμβάνει, σαφώς, τον Οκτώβριο του 2020). Αναμένουμε περισσότερα από μέρα σε μέρα, καθώς οι φήμες για event της ιαπωνικής εταιρείας τις επόμενες εβδομάδες έρχονται κάθε μέρα στο φως της δημοσιότητας.




Μάθετε τα πάντα για το PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*