Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Δεν θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του λόγω κορονοϊού

*
Η Sony προχώρησε σε νέα εκτίμηση των δεδομένων με την εξάπλωση του κορονοϊού και σημειώνει πως τα τελευταία γεγονότα δεν θα μεταθέσουν την κυκλοφορία του PS5, που είναι προγραμματισμένη για την περίοδο των εορτών.

Μιλώντας στο Bloomberg, εκπρόσωπος της Sony δήλωσε ότι δεν θα υπάρχει σημαντικός αντίκτυπος στο λανσάρισμα του PlayStation 5. Ακόμα αναφέρθηκε στα κέρδη της Sony και με βάση τις τελευταίες προβλέψεις, αυτά αναμενεται να είναι χαμηλότερα κατά $370 εκατομμύρια.


Εκεί που δεν αποκλείονται καθυστερήσεις, είναι σε επερχόμενους first party τίτλους της Sony, μιας και τα εργοστάσια στην Κίνα είχαν διακόψει τη λειτουργία τους για αρκετές εβδομάδες. Πάντως για την ώρα τουλάχιστο, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό όσον αφορά το λανσάρισμα του The Last of Us Part 2 που είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο και του Ghost of Tsushima που αναμένεται τον Ιούνιο.

Όπως και να 'χει, η Sony παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση και παίρνει τα σχετικά μέτρα προφύλαξης του προσωπικού της, όπως η εργασία από το σπίτι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι η κυκλοφορία του PS5 δεν θα καθυστερήσει.
      Δεν ξέρω αν θα έχω και λεφτά εκείνη την περίοδο.
      Πάντως, κακά τα ψέμματα, εγώ ποτέ δεν αγόραζα κονσόλες αμέσως όταν κυκλοφορήσουν, (βασικά, μόνο το PS4 αγόρασα, αφού οι προηγούμενες κονσόλες ήταν δώρο...).

*