Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Εκπληκτικό fan made video για το DualShock 5

*
Η ώρα της αποκάλυψης του PS5 και του DualShock 5 πλησιάζουν, ωστόσο ένας fan της Sony έφτιαξε ένα εκπληκτικό -πραγματικά- trailer. Στο video παρουσιάζεται μια υποτιθέμενη νέα έκδοση του χειριστηρίου της ιαπωνικής εταιρείας με όλες τις λειτουργίες που θα ήθελαν οι fans να δουν ενσωματωμένες και κάποια features που παραπέμπουν σε κατηγορίες Pro Controllers. Το video είναι εντυπωσιακά μονταρισμένο και συνδυάζει και στιγμές από παιχνίδια, ενώ δεν δείχνει σε καμία των περιπτώσεων κάτι παραπάνω από λειτουργίες στα πλήκτρα και την επιφάνεια αφής. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας, μέσα από τον παρακάτω player.



Όλα όσα ξέρουμε για το PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • er388
    • Καλά το είπε στο τέλος: Keep dreaming...
      Άσχετα από αυτό, το βίντεο είναι τρομερά εντυπωσιακό και δείχνει κατ' αρχάς το μεράκι κάποιων, τις ενδόμυχες επιθυμίες (όλων μας;) και φυσικά τον ελεύθερο χρόνο που σε κάποιους περισσεύει για να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο.

*