Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Επέκταση αποθηκευτικού χώρου με certified NVMe drives του εμπορίου

*
Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων για το PS5, η Sony αποκάλυψε τι θα συμβεί με την επέκταση αποθηκευτικού χώρου, μέσω NVMe drives. Σε αντίθεση με την Microsoft που θα χρησιμοποιήσει δικής της πατέντας κάρτες επέκτασης μνήμης, η Sony θα βασιστεί στην τεχνολογία των NVMe drives, ωστόσο ο Mark Cerny τόνισε στους καταναλωτές να μην πάνε να αγοράσουν προς το παρόν κάποιο σχετικό προϊόν, αφού drives με τις ταχύτητες που θα υποστηρίζει το PS5 δεν υπάρχουν ακόμη στην αγορά. Τα NVMe drives θα χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για τα PS5 games, καθώς εκεί θα απαιτούνται και ταχύτερη χρόνοι προσπέλασης δεδομένων από την κονσόλα. Ωστόσο, ο χρήστης θα μπορεί να εγκαταστήσει εκεί δεδομένα και PS4 games. Τα NVMe drives που θα χρησιμοποιούνται από το PS5 θα πρέπει να είναι certified από τη Sony και περισσότερα για το θέμα θα μάθουμε τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*