Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Η Sony διπλασιάζει την παραγωγή για να καλύψει τη ζήτηση

*
Η Sony φαίνεται πως έχει ήδη στα χέρια της στοιχεία που λένε πως η ζήτηση για το PS5 θα είναι τεράστια και σύμφωνα με ρεπορτάζ έχει ήδη δώσει εντολή να διπλασιαστεί η παραγωγή της κονσόλας. Η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει αλλάξει τα σχέδια για όλες τις εταιρείες και ο ιαπωνικός κολοσσός έχει ήδη επικοινωνήσει με τους προμηθευτές του για να βάλουν μπροστά της μηχανές και να παραδώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα συστήματα. Όπως σημειώνει το Bloomberg, η Sony είχε παραγγείλει 5-6 εκατομμύρια κονσόλες PS5 μέχρι και τα τέλη του Μαρτίου του 2021 και ο αριθμός αυτός πλέον έχει φτάσει τα 10! Όπως σημειώνεται πάντως, επειδή υπάρχει και το θέμα των logistics, ακόμη και αν τα συστήματα είναι έτοιμα στην ώρα τους, δύσκολα θα φτάσουν όλα στα καταστήματα για το λανσάρισμα.



Παρόλα αυτά, μια τέτοια εξέλιξη μαρτυρά πως θα υπάρχει σταθερή ροή προϊόντων προς τα ράφια από τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας. Ταυτόχρονα με τα παραπάνω έχει αυξηθεί και η παραγγελία παραγωγής του DualSense (η αρχική ήταν 10 εκατομμύρια τεμάχια). Η μαζική παραγωγή του PS5 έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι έτοιμα 5 εκ. συστήματα, ενώ άλλα τόσα αναμένονται μέσα στο δίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου. Για λόγους σύγκρισης πάντως, το PS4 είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2013 και είχε στείλει στα καταστήματα 4.5 εκ. συστήματα μέχρι και τα τέλη του Δεκεμβρίου εκείνης της χρονιάς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*