Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Πρόβλεψη για πώληση 120 εκ. συστημάτων σε 5 χρόνια

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του DigiTimes, υπάρχει πρόβληψε ότι μεσα σε μια πενταετία θα πουληθούν τουλάχιστον 120 εκ. κονσόλες PlayStation 5, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με ότι προβλέπεται για τις πωλήσεις του Xbox Series X.

"Ο κύκλος ζωής των κονσολών ίσως μειωθεί σε πέντε χρόνια από 6- 7 που είναι σήμερα και είναι πολύ πιθανό μέσα την πενταετία αυτή να έχουν σταλεί στα καταστήματα 120- 170 εκ. PlayStation 5", αναφέρεται στο δημοσίευμα.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Sony έχει αναθεωρήσει προς τα πάνω την πρόβλεψή της για το 2020 και πιστεύει ότι περίπου 10 εκ. PlayStation 5 θα αποσταλούν στα καταστήματα.

Τέλος, η Sony έχει ήδη παραλαβει τους επεξεργαστές της νέας κονσόλας και είναι έτοιμη να υποστηρίξει τη ζήτηση όταν αυτή λανσαριστεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*