Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Ρωσικό site αναφέρει design με αρκετά μεγάλο πάχος

*
Η Sony έχει προγραμματίσει την πρώτη της παρουσίαση για τους τίτλους του PS5 την Πέμπτη και υπάρχουν και λίγες πιθανότητες να δούμε κάτι για το design. Ταυτόχρονα όμως, το ρωσικό site GameMag αναφέρει πως έχει αποκλειστικές πληροφορίες από άνθρωπο που εργάζεται στη γραμμή παραγωγής. Συγκεκριμένα, σημειώνει πως υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά της κονσόλας που δεν έχουμε δει ποτέ στη βιομηχανία και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη. Ακόμη, σημειώνει πως η Sony δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του PS5, το οποίο έχει τονιστεί από κάποια δυτικά ΜΜΕ, αλλά δεν έχει πέσει εκεί ακόμη αρκετή προσοχή.


Μάθετε τα πάντα για το PS5




Σε ό,τι αφορά το design της κονσόλας δε, το site σημειώνει πως η Sony θα ακολουθήσει τον συμμετρικό τετράγωνο σχεδιασμό με κυκλικές γωνίες, οπότε σίγουρα δεν θα δούμε μια πρόταση ανάλογη του Xbox Series X. Τέλος, αναφέρεται πως το πάχος του PS5 θα είναι αρκετά μεγάλο, σχεδόν διπλάσιο από αυτό του PS4 Pro. Επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν και είναι πιθανό όλα τα παραπάνω να μην ισχύουν. Ωστόσο τα σημειώνουμε ως τροφή για σκέψη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*