Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PUBG και Octopath Traveler στο Google Stadia (trailer)

Δεν ήταν λίγες οι ανακοινώσεις που πραγματοποίησε η Google κατά τη διάρκεια του νέου Stadia Connect livestream. Πρώτα απ' όλα, ήδη διαθέσιμο είναι το PlayerUnknown’s Battlegrounds, με τιμή $29,99 για τη βασική έκδοση και $39,99 για την Pioneer Edition που εκτός από το παιχνίδι περιλαμβάνει το Survivor Pass: Cold Front και ένα Stadia exclusive skin set. Για τα μέλη του Stadia Pro, η Pioneer Edition είναι διαθέσιμη από σήμερα δωρεάν.

Επίσης, το επόμενο διάστημα θα προστεθεί το Star Wars Jedi: Fallen Order και μέσα στο χειμώνα τα νέα Madden και FIFA.


Τα υπόλοιπα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν για τη συνδρομητική πλατφόρμα είναι τα Crayta (μέσα στο καλοκαίρι), Get Packed: (28 Απριλίου 2020), Wave Break, Embr (21 Μαΐου), Zombie Army 4: Dead War (Δωρεάν για τους συνδρομητές Stadia Pro από 1η Μαΐου 2020) και στη συνέχεια θα προστεθεί το Zombie Army 4: Mission 2, Ocotpath Traveler(28 Απριλίου 2020), Rock of Ages 3 (Ιούνιος 2020).

Ολόκληρη η παρουσίαση στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*