Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Paladins: Συγκριτικό video μεταξύ κονσόλων και PC

*
Το Paladins: Champions of the Ream είναι ένα Hero shooter multiplayer game στα πρότυπα του OverWatch, το οποίο διατέθηκε -δωρεάν- πριν από λίγες ημέρες για PlayStation 4, Xbox One και PC. Φυσικά, η Digital Foundry δεν θα μπορούσε να μην προβεί στις αντίστοιχες συγκρίσεις για να εξετάσει σε ποια από τις παραπάνω εκδόσεις ο τίτλος “τρέχει” πιο ομαλά. Γενικά, το παιχνίδι είναι σχεδόν παρόμοιο και στις 3 πλατφόρμες, με την έκδοση του PS4 Pro να έχει κάποιες βελτιώσεις στα halo effects, αλλά μέχρι εκεί.



Το frame rate αν και είναι “κλειδωμένο” στα 60fps και έχει δοθεί προτεραιότητα σε αυτό έναντι των γραφικών, τουλάχιστον για τις κονσόλες, παρατηρήθηκε μια πτώση της ανανέωσης των καρέ στο Xbox One, όταν στην οθόνη γίνεται ο κακός χαμός, ενώ στην έκδοση του PS4 τα καρέ έφτασαν τα 40, κυρίως κατά τη διάρκεια των instant replays. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*