Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pax East 2020: Ανακοινώσεις και δωρεάν PS4 theme για το The Last of Us Part II

*
Ήταν Νοέμβριος του 2019, όταν ο Neil Druckmann Creative Director και Writer του The Last of Us Part II ανακοίνωσε την αλλαγή ημερομηνίας κυκλοφορίας από 21 Φεβρουαρίου σε 29 Μαίου, ώστε να τελειοποιήσουν κάθε λεπτομέρεια στο παιχνίδι και να φτάσουν την ‘ποιότητα παιχνιδιών της Naughty Dog’. Δύο μήνες μετά, δεν ξέχασαν τι θα γινόταν αυτόν τον μήνα αν δεν είχε αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα και έτσι μία νέα ανακοίνωση έρχεται να ευχαριστήσει τους fans.

Μέσω του Playstation Mobile App μπορείτε να κλείσετε μία θέση στην Pax East 2020 της Βοστόνης όπου developers της Naughty Dog θα δείξουν μία ώρα demo του παιχνιδιού, την επανέκδοση της Αμερικάνικης Ellie’s Edition στα $230 και το αγαλματίδιο 8 εκ. της Ellie που κοστίζει  $100.


Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε ένα δωρεάν theme εξαργυρώνοντας στο PS Store: 9DEK-PKNG-N445.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*