Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

People Can Fly: Δραματικές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας

*
Μπορεί η People Can Fly και η Square Enix να ανακοίνωσαν πριν από μερικές ώρες τη δουλειά τους πάνω στο Outriders, ωστόσο θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα ανάπτυξης έχει αλλάξει αρκετά. Οι αλλαγές που φαίνεται να υπάρχουν εκ πρώτης όψεως στο νέο τίτλο σε σχέση με τις επιτυχίες του παρελθόντος (Painkiller και Bulletstorm) έχουν πλέον βάση, αφού σύμφωνα με τον Andrian Chmielarz, creative director της The Astronauts, η ομάδα έχει υποστεί δραματικές αλλαγές. Ο Chmielarz γνωρίζει από πρώτο χέρι την People Can Fly, καθώς την ίδρυσε το 2002 και την διοικούσε μέχρι να περάσει στα χέρια της Epic Games το 2007. Η απόφασή του για το επόμενο βήμα στην καριέρα του (The Astronauts) πάρθηκε το 2012.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*