Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Δεν μετανιώνω για το Mixer»

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, παραχώρησε συνέντευξη και δήλωσε πως δεν μετανιώνει για τα όσα έγιναν με το Mixer. «Είναι προφανώς απογοητευτικό να προσπαθείς να μεγαλώσεις κάτι και να μην φτάνει εκεί που θέλεις. Ωστόσο δεν μετανιώνω. Παίρνεις πάντα αποφάσεις με τις πληροφορίες που έχεις εκείνη τη στιγμή και είμαστε σε μια βιομηχανία που είναι άκρως δημιουργική. Είναι σημαντικό πως δεν φοβόμαστε να δοκιμάσουμε πράγματα που μπορεί και να μην πετύχουν», σημείωσε αρχικά ο Spencer. Στη συνέχεια συμπλήρωσε αναφέροντας πως «είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το Azure και μπορούμε να χτίσουμε πάνω του το xCloud. Το Xbox Live έχει σχεδόν 100 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως και συνεχίζει να μεγαλώνει. Βλέπουμε παίκτες από τα iOS, Android, Nintendo Switch, PC και -προφανώς- τις κονσόλες Xbox και παρατηρούμε πως η κοινότητα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Η στρατηγική μας μας επιτρέπει να πάμε εκεί και να φέρουμε το gaming σε ανθρώπους που θέλουν να παίξουν ακόμη και χωρίς να έχουν κονσόλα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*