Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: Δεν είναι πρόθεση μας να διώξουμε κοινότητες παικτών από άλλες πλατφόρμες

*
Μετά την βόμβα της εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft έχουν δημιουργηθεί αρκετά ερωτήματα, με πρώτο από όλα το πως θα επηρρεάσει το platform exclusivity. Ο Phil Spencer, σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ανέφερε πως: "Θα πω σε όσους ασχολούνται με τα παιχνίδια της Activision Blizzard σε κονσόλες της Sony: Δεν είναι πρόθεση μας να σας τραβήξουμε μακριά από αυτές τις πλατφόρμες και μένουμε πιστοί στα λόγια μας". Επιπλέον, η Microsoft ανέφερε πως τα παιχνίδια της Activision Blizzard απολαμβάνονται σε διάφορες πλατφόρμες και σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε αυτές τις κοινότητες από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Bloomberg, οι μελλοντικές αποφάσεις της Microsoft θα διαφέρουν από τίτλο σε τίτλο, με μερικούς να γίνονται διαθέσιμοι στα PlayStation (και πιθανό και στο Nintendo Switch) ενώ άλλοι τίτλοι θα είναι Xbox Exclusives.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*