Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πράσινη έκδοση της Sony ή της Nintendo»

*
Ο Phil Spencer έδωσε άλλη μια συνέντευξη και τόνισε για άλλη μια φορά το διαφορετικό πλάνο και την ξεχωριστή προσέγγιση στην αγορά του gaming. Μιλώντας στο GamesRadar+, ο επικεφαλής του Xbox σημείωσε για άλλη μια φορά το πόσο έχει εστιάσει η ομάδα του στο Xbox Game Pass και το πόσο έχει βοηθήσει η υπηρεσία τον τομέα να κάνει βήματα προς τα μπροστά. «Η στρατηγική μας δεν είναι να κάνουμε κάτι σαν αυτό που κάνουν οι ανταγωνιστές μας. Είμαι στην βιομηχανία πολλά χρόνια και έχω άπειρο σεβασμό για τους δημιουργούς σε όλες τις πλατφόρμες και πολλούς από αυτούς τους γνωρίζω προσωπικά. Κάνουμε όμως κάτι ξεχωριστό. Δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια πράσινη έκδοση της άλλης μπλε (Sony) ή της κόκκινης (Nintendo) πλατφόρμας. Δεν είναι αυτό παράδειγμα δημιουργικότητας στην αγορά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*