Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Δεν θα θυσιάσουμε τις επιδόσεις για την τιμή στο Project Scarlett»

*
O Phil Spencer μίλησε στο Eurogamer στο πλαίσιο του X019 και απάντησε σε ερωτήσεις και για το Project Scarlett, την κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft. Όπως χαρακτηριστικά είπε στα της τιμής: «θυμάστε πως στο Xbox One ήμασταν 100 δολάρια/ευρώ πιο ακριβοί και λιγότερο ισχυροί σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών. Δεν θα είμαστε σε παρόμοια θέση στην επόμενη γενιά. Ως βιομηχανία που αναπτύσσεται τόσο γρήγορα, πρέπει να σκεφτόμαστε την τιμή, αλλά και τις επιδόσεις. Στο Project Scarlett δεν θα θυσιάσουμε πάντως τις επιδόσεις για χάρη της τιμής».

Ωστόσο, σημείωσε ακόμη πως η αμερικανική εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στο cloud και σε άλλες καινοτομίες που θέλει να φέρει στην αγορά. Το Project Scarlett αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*