Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Το Xbox Series X θα είναι όσο αθόρυβο και το Xbox One X»

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε σε συνέντευξη πως ο σχεδιασμός του Xbox Series X θα το βοηθάει να είναι τόσο αθόρυβο όσο και το Xbox One X. Ο Spencer μίλησε στο GameSpot και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως το νέο σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί και οριζόντια και κάθετα. Επιβεβαίωσε πως η GPU του θα είναι 8 φορές ταχύτερη από του βασικού Xbox One και 2 φορές ταχύτερη από του Xbox One X, ενώ σε ότι αφορά τη CPU θα είναι 4x ταχύτερη και θα στηρίζεται από ένα ταχύτατο NVMe SSD. Σε ότι αφορά την ψύξη, θα υπάρχει για όλο το κουτί ένας κεντρικός ανεμιστήρας που θα φαίνεται από το επάνω τμήμα εξαερισμού. Ο Spencer σημείωσε πως γυρνάει σε τέτοια ταχύτητα που δεν γίνεται καν αντιληπτός, ακόμη και με ησυχία στο χώρο που λειτουργεί η κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*