Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: Ό,τι καλύτερο έχω κανει ποτέ η συμφωνία με την Activision Blizzard

*
Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Axios, ο Phil Spencer, επικαφαλής της Xbox, χαρακτήρισε τη συμφωνία με την Activision Blizzard ως ό,τι καλύτερο έχει κάνει ποτέ σημείωσε ότι η όλη διαδικασία ήταν "τρομακτική".

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον αμφιλεγόμενο CEO, Bobby Kotick, ο Spender απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση και μίλησε για το ανθρώπινο δυναμικό που θα ενταχθεί στη Microsoft.


"Επικεντρωνόμαστε απόλυτα στις ομάδες. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει δουλειά. Έχουμε και εμείς αρκετά πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε".

Η συμφωνία είναι πολύ πιθανό να καταστήσει τη Microsoft ως τον μεγαλύτερο εργοδότη στις ΗΠΑ και έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως. Ο Spencer δηλώνει πως έχει επίγνωση της κατάστασης και των επιπτώσεων που θα μπορούσε να έχει για τη βιομηανία.

"Δεν αισθάνομαι πως είμαστε σε θέση, θεωρώντας ότι η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί, που να μπορούμε να δημιουργούμε πολιτικές γύρω από τα video games. Θα επιμείνω σε πράγματα που κάνουν τις ομάδες καλύτερες και τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς. Τα έχουμε ήδη κάνει γνωστά και αρνούμαι το ότι είμαστε σε θέση να θεωρούμαστε ως υπερδύναμη. Δεν το πιστεύω", συμπλήρωσε ο Spencer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Καλές οι δηλώσεις αλλά πρακτικά αρνείται την πραγματικότητα. Είτε του αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια. Πολλοί CEO θα κατάφερναν το ίδιο αν είχαν ολόκληρη Microsoft από πίσω τους.

*