Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: Θα αφήσουμε την Activision να δουλέψει σε πληθώρα από franchises

*
Ο πρόεδρος της Xbox, Phil Spencer δήλωσε πως θέλει να συζητήσει με τα studios της Activision για να δουλέψουν σε περισσότερα franchise, όχι μόνο στο Call of Duty. Η δήλωση αυτή έρχεται μετά την απόφαση της Activision να μεταφέρει όλα τα studios της στην ανάπτυξη και συντήρηση των παιχνιδιών Call of Duty. Developers όπως οι Toys for Bob (Crash Bandicoot 4: It's About Time) και Vicarious Visions (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Tony Hawk's Pro Skater 1+2) δουλεύουν στο γνωστό franchise.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Spencer, ο ίδιος σκοπεύει να δώσει παραπάνω ελευθερία στα studios της Activision, ώστε να δουλέψουν σε franchises όπως King's Quest, Guitar Hero και HeXen.

O τωρινός CEO της Activision Blizzard Bobby Kotick - που θα συνεχίσει σε αυτό τον ρόλο μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά - ανέφερε πως θα ήθελε να δει την Microsoft να επαναφέρει πασίγνωστα franchises τα οποία για δίαφορους λόγους μπήκαν στο ράφι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*